Χίλια Καλωσορίσατε στη Φάρμα μας!

Φυσική φροντίδα

Υγρό χρυσάφι

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Γλυκιά μου

μέλισσα

Αγαπημένα

ΒΟΤΑΝΑ

Γλυκά

κεράσματα

Δώρα

Φυσικού Πλούτου

Ζήσε

με υγεία

Απολαύστε

Κρητικό νέκταρ

AGRECO FARMS | ΟΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ

Χίλια Καλωσορίσατε σ’ ένα μοναδικό παραδοσιακό αγρόκτημα βγαλμένο θαρρείς από τα παραμύθια της γιαγιάς. Στη βιολογική φάρμα 40 στρεμμάτων της Grecotel που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο, αναβιώνουν με μοναδικό τρόπο οι παραδοσιακές μέθοδοι των προγόνων μας στην Κρήτη και παράγονται χωρίς τη χρήση χημικών και φυτοφαρμάκων τα περίφημα προϊόντα του νησιού, που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της διεθνώς αναγνωρισμένης για τα ευεργετικά οφέλη της, Κρητικής διατροφής.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε τη δυνατότητα παραγγελίας και αποστολής των προϊόντων μας στη διεύθυνση που επιθυμείτε! Θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας βιολογικό ελαιόλαδο και κρασί, ελιές, παραδοσιακή τσικουδιά, ποικιλιακά αποστάγματα, αγνό θυμαρίσιο μέλι, μαρμελάδες και αρωματικά βότανα από τα Κρητικά όρη. Επιλεγμένα βιολογικά προϊόντα από άλλες περιοχές της Κρήτης και της Ελλάδας, συμπληρώνουν τη συλλογή μας σε έλαια αρωματοθεραπείας, βότανα και σε προϊόντα ομορφιάς.

Ο Οίκος Ελληνικών αγαθών AGRECOFARMS εδρεύοντας στην καρδιά της Κρήτης έχει το πλεονέκτημα της παραγωγής αγνών τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και της αποστολής τους σε κοινό με αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα βιολογικά προϊόντα και τα προϊόντα μεσογειακής διατροφής, καθώς η αξία και σημασία της μεσογειακής δίαιτας αναγνωρίζεται πλέον διεθνώς.

Αποστολή του agrecofarms.gr είναι να παρέχει στους πελάτες υψηλής ποιότητας οργανικά, πιστοποιημένα, ελληνικά προϊόντα διατροφής και προϊόντα περιποίησης σώματος , από μικρές παραγωγές, με προσωπική φροντίδα των παραγωγών.
Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να σας «φιλέψουμε» με τα καλύτερα προϊόντα της Κρητικής γης. Με μεγάλη μας χαρά θα σας τα στείλουμε στο σπίτι ή το γραφείο, για να γνωρίσετε την απαράμιλλη γεύση και ποιότητα τους.