ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πολιτική σχετικά με την παράδοση

1. Η εταιρεία μας σας παρέχει προς διευκόλυνσή σας εναλλακτικούς τρόπους παραλαβής και παράδοσης προϊόντων. Κατά την αίτηση παραγγελίας σας, καλείστε να επιλέξετε με ποιόν τρόπο επιθυμείτε να παραλάβετε ή να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Αναλόγως με τον τρόπο που θα επιλέξετε διαμορφώνεται και το συνολικό τελικό κόστος της παραγγελίας σας δυνάμει της οποίας θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή και η οποία θα περιλαμβάνεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας.

2. Χρόνος, Τρόπος, Τόπος Παραλαβής/Αποστολής  Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας, ορίζεται πριν την οριστικοποίησή της αλλά και από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Επιβεβαίωσης Παραγγελίας που λαμβάνετε μετά την ολοκλήρωσή της.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία σε διεύθυνση παράδοσης που θα μας δηλώσετε τότε η παράδοση θα γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία, ήτοι τη DHL για τις διεθνείς παραδόσεις και την ACS Courier για τις παραδόσεις για την Ελλάδα, όπως και με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) για τις παραδόσεις στην Ρωσία και την Κύπρο μέσω της υπηρεσίας EMS. Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον αγοραστή στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχαία γεγονότα ή σε γεγονότα που εκ φεύγουν από τον έλεγχό της. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας.

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση κατάθεσης σε λογαριασμό, καθώς και στην περίπτωση παράδοσης με αντικαταβολή, η εταιρεία μας παρακρατεί την κυριότητα των αγορασθέντων προϊόντων μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση και καταβολή του τιμήματος αγοράς.

Με την επιφύλαξη τυχόν ειδικότερων χρεώσεων για τη μεταφορά και παράδοση που θα προβλέπονται ρητώς σε προϊόν που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας, η γενική τιμολογιακή πολιτική είναι, η ακόλουθη:

Α. Αποστολή σε τόπο διαμονής την Ελλάδα Για τις αποστολές σε όλη την Ελλάδα, με την ACS Courier, το κόστος αποστολής για παραγγελίες έως 10 κιλά είναι σταθερό στο ποσό των 4 €. Για παραγγελίες άνω των 10 κιλών υπάρχει επιπλέον χρέωση η οποία υπολογίζεται αυτόματα στη σελίδα του καλαθιού αγορών (ανάλογα με τα στοιχεία ογκομετρικού βάρους κάθε παραγγελίας) και θα περιλαμβάνεται στην αίτηση παραγγελίας σας πριν από την ολοκλήρωση και την πληρωμή.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν με αγορές άνω των 60€! 

Πιό αναλυτικά οι αποστολές σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούνται με τις Υπηρεσίες Ταχυμεταφορών Εσωτερικού της ACS Courier:

Υπηρεσία Express (next Day)

Υπηρεσία Express

Επόμενη Ημέρα

Ενδεικτικός Χρόνος

Παράδοσης (Εργ. Ημέρες) *

Εντός Πόλης

1

Εντός Περιφέρειας

1-2

Χερσαίοι Προορισμοί

1-2

Νησιωτικοί Προορισμοί

1-3

Δυσπρόσιτες περιοχές

1-5

 

 • Εντός Πόλης – Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας πόλης. Αποστολές εντός του νομού Ρεθύμνου (από Ν. Ρεθύμνου προς Ν. Ρεθύμνου) με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές.
 • Εντός Περιφέρειας. Οι περιφέρειες ορίζονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της ACS και αναγράφονται στην ιστοσελίδα: www.acscourier.gr
 • Χερσαίοι Προορισμοί – Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Χερσαίους Προορισμούς του δικτύου της ACS.
 • Νησιώτικοι Προορισμοί – Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Νησιωτικούς Προορισμούς του δικτύου της ACS.
 • Δυσπρόσιτες Περιοχές – Οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου ACS, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί και αναγράφονται στην ιστοσελίδα: www.acscourier.gr

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από το Ρέθυμνο και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

Υπηρεσία Αντικαταβολής (Αποστολές επί αντικαταβολή) Η επιβάρυνση της υπηρεσίας αυτής ανέρχεται σε 1 .50 € ανά αποστολή.

Β. Αποστολή σε τόπο διαμονής χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδος (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Κροατία, Κύπρος, Λεττονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχική Δημοκρατία, Φινλανδία), ΗΠΑ* και Καναδά.

 • Το κόστος αποστολής για παραγγελίες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης μη συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, ΗΠΑ* και Καναδά (γίνεται με DHL), θα υπολογίζεται αυτόματα στη σελίδα του καλαθιού αγορών (ανάλογα με τα στοιχεία ογκομετρικού βάρους κάθε παραγγελίας) και θα περιλαμβάνεται στην αίτηση παραγγελίας σας πριν από την ολοκλήρωση και την πληρωμή. Για παραγγελίες που παραδίδονται σε δυσπρόσιτους προορισμούς, ή αλλιώς δυσπρόσιτες περιοχές, το κόστος, ανάλογα με τα στοιχεία ογκομετρικού βάρους κάθε παραγγελίας, υπολογίζεται σύμφωνα με τις χρεώσεις της εταιρείας μεταφορών. *Οι αποστολές τροφίμων στις ΗΠΑ θα πρέπει να συνοδεύονται με FDA Prior Notice, το οποίο αναλαμβάνουμε και υπάρχει έξτρα χρέωση η οποία υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι αγορών.
 • Διευκρινίζεται πώς για παραδόσεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΗΠΑ και Καναδά, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση επιθυμίας προϊόντος επικοινωνώντας μέσω της ενότητας Επικοινωνία και εφόσον κριθεί μέσω ειδικής διαδικασίας ότι η παράδοση προϊόντων μας είναι εφικτή, θα επιβεβαιώνουμε την έγκριση της παραγγελίας σας και την αποστολή του προϊόντος.

Πιό αναλυτικά οι αποστολές σε χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδος, ΗΠΑ και Καναδά, πραγματοποιούνται με τις Υπηρεσίες TimeDefinite & DayDefinite της DHL ανάλογα με τις ζώνες & τους χρόνους παράδοσης που αναγράφονται στον επίσημο κατάλογο της DHL:

 • DHL Express Worldwide / Express Διεθνής Παράδοση Υπηρεσίες Express σε άλλη χώρα με τις ευέλικτες και αξιόπιστες επιλογές παράδοσης της DHL: Ταχύτατη παράδοση της αποστολής σας από πόρτα σε πόρτα σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Time Definite

ΥπηρεσίαΔέσμευση ΠαράδοσηςΣύνδεσμοι
DHL EXPRESS WORLDWIDEΤαχύτατη παράδοση της αποστολής σας από πόρτα σε πόρτα σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.Περισσότερα σχετικά με DHL Express Worldwide

 

 • DHL Economy Select Οδική μεταφορά σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με χρόνους παράδοσης 6-8 ημέρες.

 

3. Αποστολή αλκοολούχων προϊόντων (Τσικουδιά – Κρασί) Για την αποστολή των αλκοολούχων ισχύουν οι παρακάτω περιορισμοί:

 1. DHL : Λόγω εσωτερικής οδηγίας της Dhl δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των αλκοολούχων ποτών στην Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά.
 2. EMS ELTA: Λόγω εσωτερικής οδηγίας της Ems Elta δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των αλκοολούχων ποτών στην Ρωσία και Κύπρο.