ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το agrecofarms.gr είναι ένα online κατάστημα
που προσφέρει παραδοσιακά, μεσογειακά Ελληνικά συσκευασμένα τρόφιμα, καλλυντικά και συναφή προϊόντα.

Απολάυστε τα παραδοσιακά Κρητικά προϊόντα μας

Ο οίκος Ελληνικών αγαθών AGRECOFARMS παράγει βιολογικά ξεχωριστά τυπικά προϊόντα της Κρητικής Διατροφής & προϊόντα περιποίησης μπάνιου και σώματος. Παράλληλα τυποποιεί και διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων με τον διακριτικό εμπορικό τίτλο «Προϊόντα Agreco», & “Eau de Grece” όχι μόνο από το Παντοπωλείο του κτήματος και από τα καταστήματα Agreco που βρίσκονται στα ξενοδοχεία της Grecotel, αλλά και από άλλα συνεργαζόμενα καταστήματα Agreco εκτός των ξενοδοχείων και από τα Hellenic Duty Free Shops σε όλη την Ελλάδα.

Honey
Olive Oil
Tsikoudia
Enjoy!!!

Αποστολή του ηλεκτρονικού καταστήματος Agrecofarms.gr είναι να παρέχει στους πελάτες υψηλής ποιότητας οργανικά, πιστοποιημένα, ελληνικά προϊόντα διατροφής και προϊόντα περιποίησης σώματος , από μικρές παραγωγές, με προσωπική φροντίδα των παραγωγών. Τα προϊόντα μας παραπέμπουν στην υιοθέτηση εναλλακτικού διαιτολογίου υψηλής διατροφικής αξίας , υγιεινής διατροφής και φροντίδας σε σχέση με τα διαθέσιμα στην αγορά βιομηχανικά τυποποιημένα προϊόντα και έχει ως κύριο στόχο την διαθεσιμότητα των προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Agrecofarms.gr εδρεύοντας στην καρδιά της Κρήτης έχει το πλεονέκτημα της παραγωγής αγνών τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και της αποστολής τους σε κοινό με αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα βιολογικά προϊόντα και τα προϊόντα μεσογειακής διατροφής, καθώς η αξία και σημασία της μεσογειακής δίαιτας αναγνωρίζεται πλέον διεθνώς.

Επιπλέον, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελεί έναν προσβάσιμο κανάλι αγοράς Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στο εξωτερικό, συνεισφέροντας παράλληλα και στην προώθηση και διαφήμιση των προϊόντων της τοπικής κοινωνίας.